Uitvaartcentrum in Hoorn

Vind uw uitvaartcentrum in Hoorn

Wilt u uw overleden dierbare opbaren of de afscheidsplechtigheid houden? En zoekt u hiervoor een uitvaartcentrum in Hoorn? Dan hebt u 2 mogelijkheden. In de voormalige H.H. Engelbewaarderskerk (Johannes Poststraat 26) vindt u tegenwoordig een rouwcentrum. Als Uitvaartverzorging Monica Beers zitten wij zelf in dit rouwcentrum. Dat zorgt voor korte lijnen en soepele contacten.

Daarnaast biedt het crematorium van Hoorn (Berkhouterweg 26) u alle ruimte voor een passend afscheid. Ook met het crematorium bouwden we in al die jaren bijzonder prettig contact op. Op beide plekken helpen we dus graag met de uitvaart van uw dierbare.

Wat vindt u allemaal in een uitvaartcentrum?

In rouwcentra en crematoria treft u een breed pakket aan dienstverlening rondom een overlijden. Denk aan:

  • opbaring
  • condoleren
  • afscheidsdienst
  • crematie/begrafenis

Goed om te weten: deze activiteiten staan feitelijk los van elkaar. U mag er dus gerust voor kiezen om bijvoorbeeld de opbaring op de ene plek (bijvoorbeeld bij u thuis) en het afscheid in een van de 2 rouw- en uitvaartcentra in Hoorn te houden. Of ergens anders in West-Friesland of Nederland.

Uw wensen goed uitgevoerd

Bij een goed geregeld afscheid draait het er om dat alles gaat zoals u wilt. Of zoals uw dierbare dat wilde. Weet u op sommige punten niet wat passend is? Als crematie- en begrafenisondernemer uit Hoorn helpen we u graag om de juiste keuzes te maken.

Tarieven op een rij

De kosten voor een uitvaart hangen natuurlijk af van uw wensen. Wilt u alvast een idee? We hebben 4 veelvoorkomende keuzes op een rij gezet.

Opbaring in uitvaartcentrum

Veel mensen kiezen voor opbaring in een uitvaartcentrum als een dierbare overlijdt. U mag dan zo vaak langskomen als u wilt. Dat geldt ook voor de 2 rouw- en uitvaartcentra in Hoorn. U moet hier wel vooraf een afspraak maken. Krijgt u bezoek van familie, vrienden of andere belangstellenden? Dan staan er op beide locaties in Hoorn koffie, thee, frisdrank en andere consumpties klaar.

Dag & nacht toegang in uw eigen ‘huiskamer’

In beide Hoornse uitvaartcentra hebt u ook 24-uurs kamers. U krijgt dan een eigen sleutel en mag dan op elk moment van de dag op bezoek bij uw dierbare. En u blijft zo lang u wilt. U mag deze huiskamer naar wens aankleden met spullen van uw dierbare. En hebt u behoefte aan iets te drinken? Bij de meeste huiskamers treft u een keuken en mag u onbeperkt koffie en thee pakken.

Lieve Monica,

Via deze weg wil ik je nog even laten weten dat we ontzettend dankbaar zijn voor alles wat je voor ons gedaan hebt na het overlijden van mijn moeder.

Je hebt alles precies geregeld zoals mijn moeder het graag wou hebben en hierdoor heb je heel veel zorgen bij ons weggenomen, zodat wij alle tijd konden gebruiken om afscheid van haar te nemen.

Monica bedankt en ik weet dat je nog voor heel veel andere mensen een grote steun zult zijn!

Liefs, Clementine

Clementine

Uitvaartcentrum aan de Johannes Poststraat 26

Woont u al wat langer in Hoorn? Dan kent u ongetwijfeld de voormalige H.H. Engelbewaarderskerk in het centrum. Vroeger was dit een rooms-katholieke kerk; sinds 2012 zit hier Uitvaartcentrum Dekker. Verwacht u een groot gezelschap voor de uitvaart of condoleance? Dan treft u hier alle ruimte die u nodig hebt in de grote aula. Gaat u liever voor klein en intiem? Hiervoor heeft het uitvaartcentrum een kleine, passende aula.

Uitvaartcentrum aan de Berkhouterweg 26

Houdt u een begrafenis en wilt u uw dierbare bij het uitvaartcentrum begraven? Of wilt u de as later op dezelfde plek achterlaten als waar de crematie plaatsvond? Dan bent u beter af aan de Berkhouterweg 26, bij Crematorium en Uitvaartcentrum Hoorn. Naast dit crematorium in Hoorn treft u namelijk een begraafplaats en urnmuren en -keldertjes om de as bij te zetten.

Verder vindt u ook hier passende ruimtes voor de plechtigheid met een groot én een klein gezelschap.

Samen passend uitvaartcentrum in Hoorn kiezen?

Elk uitvaartcentrum in Hoorn heeft zijn eigen sfeer en kenmerken. Wilt u specifieke details weten? Of bijzonderheden zoals speciale catering geregeld hebben op een van deze plekken? Bel ons vrijblijvend om uw vragen te stellen of ideeën door te nemen. Neem hiervoor nu contact op.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.