Maak uw rouwdrukwerk mooi & persoonlijk

Rouwkaarten vormen een essentieel onderdeel van het afscheid van uw dierbare. Met de rouwkaart laat u immers de persoonlijkheid van uw geliefde naar voren komen. Daarnaast is de kaart op praktisch gebied heel belangrijk: het is tenslotte de uitnodiging voor de uitvaart. Bij Uitvaartverzorging Monica Beers vindt u de beelden, woorden, kaarten en ander drukwerk die recht doen aan uw dierbare.

Inspiratie voor de juiste kaart & woorden

Vaak merken we dat mensen bij een overlijden dichtklappen, geen woorden meer hebben. Wees gerust: samen maken we dan een kaart die past bij uw geliefde. U krijgt daarbij ideeën van ons aangereikt om uw grote verlies toch in woord te vatten. En de tekst, foto’s en afbeeldingen laten we verder helemaal aansluiten op het karakter van uw dierbare.

Gecontroleerd & vaak dezelfde dag verstuurd

Waarom onze hulp bij uw rouwkaarten ook zo handig is? Dan weet u zeker dat alle nodige, praktische informatie op de kaart staat; we controleren bijvoorbeeld de inhoud goed op datum, tijd en tikfouten. Ook de verdere afhandeling is bij ons snel en vertrouwd. Vaak drukken wij nog dezelfde dag uw rouwkaarten en regelen wij dat ze met de post meegaan. Zo krijgen uw familie, vrienden en bekenden ruimschoots de gelegenheid om eventueel aanwezig te zijn bij het afscheid.

Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers

Verder drukwerk in zelfde stijl

Wilt u een uitvaart nog persoonlijker en stijlvoller maken? Stem dan al uw andere drukwerk af op de rouwkaart. Denk hierbij aan kranten/rouwadvertenties, dankkaarten, bidprentjes, liturgieën en herinneringskaartjes. Wij helpen u hier graag mee.

Bel naar 0229 21 74 12 of laat uw gegevens achter.

Lieve Monica,

Het ligt al even achter ons….

Ik wil je alsnog bedanken voor de fantastische steun die je bent geweest ten tijde van het overlijden van mijn allerliefste moeder.

Het gemis is nog niet voorbij, wel kijk ik terug op een warm en intiem afscheid.

Bedankt voor al je goede zorgen!

Astrid

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.