Locaties

Mooiste uitvaartlocaties in West-Friesland

Voor de uitvaart van uw dierbare wilt u een plek die goed voelt. Waar de sfeer klopt. En waar het afscheid gebeurt op een manier die recht doet aan uw dierbare. Van plechtigheid en condoleren tot de kop koffie of iets anders. Hebt u andere (sfeer)wensen per onderdeel van de uitvaart? Koppel dan wat betreft de locatie bijvoorbeeld de officiële herdenking los van de condoleance en het napraten.

Vanuit Uitvaartverzorging Monica Beers kennen we vele mogelijkheden in de regio en denken we graag met u mee.

Klassieke uitvaartcentra in Hoorn en omgeving

In de directe omgeving van Hoorn vindt u de volgende traditionele uitvaartlocaties. Hier hebben wij prettige ervaringen en goede contacten:

Unieke locaties voor bijzonder afscheid

Wilt u de uitvaart houden op een plek waar u een speciale band mee hebt? Dat kan! Bijvoorbeeld op het strand, bij de sportvereniging of bij een bedrijf. Ook thuis, in de tuin of in de stal van de boerderij mag u de uitvaart van uw dierbare houden. U bent daarin helemaal vrij om te kiezen, ongeacht waar u verzekerd bent. Vertel uw wensen. Wij helpen u er graag mee ze in vervulling te laten gaan.

Uitvaart Centrum Dekker Hoorn

Van eten en muziek tot foto’s en livestream

U krijgt van ons de hulp die u nodig hebt om de juiste sfeer neer te zetten voor het afscheid. De invulling van die dag bepaalt u helemaal zelf. Kies daarbij onder meer uit deze en andere praktische zaken:

  • eten en drinken
  • foto’s die u wilt laten zien
  • muziek die u wilt laten horen
  • livestream voor familie en vrienden van ver

Weten aan welk kostenplaatje u moet denken? We hebben een aantal veelgekozen uitvaarten en de tarieven voor u op een rij gezet.

Wij het regelwerk, u de ruimte voor rouw

Geef aan hoe u het wilt, dan regelen wij alles waar u zich niet mee bezig wilt houden. Zo hebt u op die laatste dag met uw dierbare alle ruimte voor een mooi afscheid en rouw. Hierover eens vrijblijvend van gedachten wisselen? Vul hieronder uw contactgegevens in.

Vanaf het moment dat je binnenkwam na het overlijden van mijn man was het een enorme steun dat jij er voor ons was.

Geweldig dat je je warme menselijke betrokkenheid, je professionaliteit en je praktische instelling zo goed kunt combineren!

Jij hebt ervoor gezorgd dat ook de kleinste details aandacht kregen, waardoor het afscheid helemaal naar onze wens is verlopen.

Fijn dat je heel goed alle naaste familieleden de aandacht gaf die ze op dat moment nodig hadden.

Bedankt voor alles!

Emile & Carmen Boeree-da Gama

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.