Uitvaart in West-Friesland

Gun uw dierbare mooie uitvaart in West-Friesland

Als een dierbare overlijdt, breekt er een moeilijke én hectische tijd aan. Een mooie en goed geregelde crematie of begrafenis die past bij uw dierbare helpt dan met verwerken van het verdriet. Uitvaartverzorging Monica Beers uit West-Friesland (Hoorn) begeleidt u hier graag mee.

Alvast een indruk opdoen van de kosten? U vindt alvast een paar veelvoorkomende uitvaartarrangementen op een rij.

Alles op uw manier

U krijgt van ons de ruimte om deze moeilijke dagen op uw manier door te brengen. U mag al het regelwerk bij ons neerleggen. Tegelijkertijd krijgt u bij ons de gelegenheid om de dingen te doen die u zelf wilt doen. Op een manier waarbij u zich het prettigst voelt. Dat geeft ruimte voor vertrouwen én rouwen.

Als u meer wilt dan ‘standaard’

Naast een zorgvuldig geregelde uitvaart vindt u bij ons veel méér, als u dat wenst. Want uw dierbare is niet standaard. Daarom krijgt u van ons ook alles behalve een standaardoplossing. Wat wel? Een passend en waardig afscheid. Met persoonlijk advies, ideeën en inspiratie. En met alle begeleiding die u nodig hebt. Omdat we vlak bij u om de hoek zitten, zijn we er bovendien snel om zaken persoonlijk door te spreken.

Aandacht voor kinderen

Kinderen beleven een afscheid heel anders dan volwassenen. Het is belangrijk de kinderen uit uw omgeving te betrekken bij de uitvaart. Ons advies; geef ze een rol, zodat ze zich erkend en gezien voelen. Waarom? Omdat dit ze enorm helpt bij de verwerking van hun verdriet. Enkele ideeën: laat ze bijvoorbeeld een tekening maken, helpen met bloemen uitkiezen of de kist beschilderen.

Lieve Monica,

Via deze weg wil ik je nog even laten weten dat we ontzettend dankbaar zijn voor alles wat je voor ons gedaan hebt na het overlijden van mijn moeder.

Je hebt alles precies geregeld zoals mijn moeder het graag wou hebben en hierdoor heb je heel veel zorgen bij ons weggenomen, zodat wij alle tijd konden gebruiken om afscheid van haar te nemen.

Monica bedankt en ik weet dat je nog voor heel veel andere mensen een grote steun zult zijn!

Liefs, Clementine

Clementine

Overlijden van uw kind

Wiegendood, een ziekte, een ongeval of overlijden nog vóór de geboorte – kinderen zouden niet mogen sterven. Wat de oorzaak ook is en of het nu onverwacht komt of niet – het afscheid organiseren valt u in zo’n situatie nog zwaarder dan gewoonlijk. Wij hebben de nodige ervaring met kinderuitvaarten. Daarom helpen wij u om deze momenten een eigen karakter te geven; zeker als er veel kinderen en jongeren aanwezig zijn.

Persoonlijk, met ruimte voor u en uw emoties

Als ouder krijgt u van ons extra veel ruimte voor een actieve rol bij het afscheid. Kunt u het bijvoorbeeld aan om uw kind zelf te verzorgen en te kleden? En bij de uitvaart zelf de kist te dragen? Begeleid dan hiermee uw kind liefdevol tot het laatste moment.

Samen met u maken we er in ieder geval een warm en gedenkwaardig afscheid van; een afscheid waar u met een goed gevoel op terugkijkt. En waaruit u troost haalt voor de moeilijke tijd erna. Zullen we eens praten over dat wat niet voor te stellen en bijna niet uit te spreken is?

Intieme of grootse uitvaart in West-Friesland

Voor een mooie uitvaart in West-Friesland zijn er genoeg sfeervolle plekken; van persoonlijk en intiem tot groots en royaal. Op deze website vindt u al een overzicht van een aantal locaties. Wilt u het persoonlijker maken? Een uitvaartplechtigheid mag u echt overal houden; dus als uw tuin, de sportkantine of het bos past bij uw dierbare, regelen we daar met alle liefde de ceremonie en verdere uitvaartverzorging in West-Friesland.

 

Als vertrouwd vrouwenteam, afkomstig in Hoorn, helpen we al tientallen jaren nabestaanden in de regio. Binnenkort ook u? Vertel ons uw wensen tijdens een vrijblijvend gesprek. Laat hiervoor uw gegevens achter of tik/bel: 0229 21 74 12; via dit nummer bereikt u ons dag en nacht als u een overlijden wilt melden.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.