Uitvaartverzorging Monica Beers - Team Monica Beers

Uitvaartverzorging Monica Beers

Monica Beers

Ruim 20 jaar geleden zag ik dat bij veel uitvaarten de persoonlijke touch ontbrak. Dat was de aanleiding voor mij om het vakdiploma uitvaartondernemer te halen. En om het ánders te doen, persoonlijker. Sindsdien help ik u en hele generaties afscheid te nemen van een dierbare.

Uitvaartverzorging Monica Beers

Mirelle Draaijer

De uitvaartbegeleidster bij het afscheid van mijn oma was mijn inspiratiebron. Ze liet ons als familie doorlopend voelen dat we er niet alleen voor stonden. Toen ik haar bezig zag, wist ik: dit wil ik ook. Dus nu laat ík u en andere families voelen dat u er niet alleen voor staat.

Lieve Monica,

Via deze weg wil ik je nog even laten weten dat we ontzettend dankbaar zijn voor alles wat je voor ons gedaan hebt na het overlijden van mijn moeder.

Je hebt alles precies geregeld zoals mijn moeder het graag wou hebben en hierdoor heb je heel veel zorgen bij ons weggenomen, zodat wij alle tijd konden gebruiken om afscheid van haar te nemen.

Monica bedankt en ik weet dat je nog voor heel veel andere mensen een grote steun zult zijn!

Liefs, Clementine

Clementine

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.