Rouwbloemen

Geef met rouwbloemen woorden aan uw verdriet

Bloemen tijdens de uitvaart van uw dierbare vormen een uiting van liefde, afscheid en medeleven. Ze geven vaak letterlijk meer kleur aan de crematie of begrafenis. Met de favoriete bloemen van uw geliefde zegt u dat u aan de overledene denkt. Bij Uitvaartverzorging Monica Beers uit Hoorn helpen we u graag met kiezen of samenstellen van een respectvol grafstuk, krans, boeket of bijzondere creatie.

Uitvaartverzorging Monica Beers

Persoonlijke bloemen voor bijzonder afscheid

Sober of uitbundig. Groot of klein. Met of zonder lint. Wat u ook kiest, uw bloemen zijn een waardevolle en troostende toevoeging bij het afscheid van uw dierbare. Kies bijvoorbeeld voor één bepaalde bloem of kleur. En laat deze terugkomen in de rouwkaart en eventuele advertentie. Of vraag aanwezigen om na de dienst een losse bloem op de kist te leggen; een mooi laatste gebaar.

Ideeën opdoen

In de regio West-Friesland werken wij met bloemisten die de meest waardige en bijzondere rouwbloemstukken samenstellen. De mooiste vindt u hieronder op een rij in een fotorijk overzicht.

Hebt u andere wensen? Meer weten?

Vertel ons uw bloemwensen. Dan regelen wij de bestelling en is uw keus op tijd op de juiste plek. Bel naar 0229 21 74 12 of vul ons formulier in.

Lieve Monica,

Alweer bijna een jaar geleden, de dag voor kerst, overleed mijn vader. Hij was al enige tijd ziek, maar eigenlijk ging het gedurende die periode redelijk goed met hem. Hij kwam nog redelijk veel buiten, deed zijn dingen, was veel bezig met de mensen om zich heen en genoot van zijn contact met de kleinkinderen.

Ineens ging het slechter met hem, hij kreeg pijn en zijn conditie/ gezondheid verslechterde in rap tempo.

Voor hemzelf en de mensen die zo veel om hem gaven was dit een ontzettende moeilijke periode.

Gelukkig hebben we de laatste periode van zijn leven ook een hele intieme, mooie tijd met elkaar beleefd. Dat waren de momenten waar het uiteindelijk om gaat in het leven.

Je kunt praten over de dingen die echt belangrijk zijn, samen huilen, maar ook….samen vreselijk lachen en gewoon blij zijn dat je samen bent.

En toch, dan is het moment gekomen dat hij zei: en nu ben ik er klaar voor, het is goed zo.

Het afscheid was intiem, we waren bij elkaar.

Eigenlijk is dat het enige wat je wilt, bij elkaar zijn. Geen andere mensen, geen dingen regelen, rust.

Natuurlijk kan dit niet, er IS veel te regelen. Je wilt voor diegene waar je zo van houdt een mooi afscheid verzorgen.

Wat waren we/ zijn we blij met hoe je ons erdoorheen geholpen hebt. Je aanwezigheid voelde vertrouwd, we hoefden ons niet op te houden. Er was ruimte voor tranen, voor vragen, voor overleg en discussie, en gelukkig ook voor ontlading op wat voor manier dan ook, gelukkig ook voor een lach. Want we hebben samen ook gelachen!

We mailden over en weer tot in de kleinste uurtjes (tijdens de kerstdagen) en verwonderden ons over dit heftige beroep dat je duidelijk met je hart uitoefend.

Monica, vooral wil ik je ook bedanken voor het feit dat je je zo ingezet hebt voor de wensen die wij hadden m.b.t. de uitvaart.

Monica, bedankt namens ons allemaal.

Liefs,

Roos en familie Stienstra, Medemblik.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.