Rouwvervoer

Inspiratie om uw overleden dierbare te vervoeren

Uw overleden dierbare naar de opbaarlocatie of laatste rustplaats laten brengen? Het is net zo goed een praktische noodzaak als een ingrijpende stap in het proces van afscheid nemen en loslaten. U wilt dat alles dan waardig, stijlvol en met respect verloopt. Bij Uitvaartverzorging Monica Beers in Hoorn en omstreken krijgt u ideeën voor mogelijkheden én regelen we naar wens dit vervoer.

Persoonlijk tintje voor die laatste rit

Dankzij onze chauffeurs verloopt de route naar de plek van het afscheid zoals u dat wilt. Kies daarbij uit een rouwauto en eventuele volgwagens in het traditionele zwart, grijs of wit óf vraag ons om andere kleuren.

Liever iets unieks?

Er zijn allerlei andere vormen van vervoer: van bus en rouwmini tot oldtimer en loopkoets. Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Uitvaartverzorging Monica Beers

Zelf de rouwauto besturen

Wilt u het laatste afscheid nog persoonlijker maken? Huur dan een rouwauto voor een dag; omringd door familie en vrienden en in alle privacy rijdt u dan uw dierbare zélf naar de laatste rustplek. U bepaalt helemaal zelf waar u langs rijdt. Stippel bijvoorbeeld een route uit langs plekken waar u een bijzondere herinnering aan bewaart. Zo houdt u op deze moeilijke dag letterlijk stil bij mooie momenten uit het verleden. Neem contact op voor advies.

Hallo lieve Monica,

Ik wil jou ontzettend bedanken voor alles wat jij voor mij en mijn familie hebt gedaan.

Samen met Birgitta heb ik een hele speciale ervaring opgedaan, door samen met jou mijn lieve oma weer oma te maken!!

Ik ben erg blij dat je ons zoveel bij alles hebt betrokken!!

Alles wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt helpt een hoop bij het zoeken van een plekje voor mijn verdriet, en dat mede dankzij jou…

Bedankt..

Liefs 

Tamara

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.