Mirelle Draaijer – vertrouwen geven voor mooi afscheid

De uitvaartbegeleidster bij het afscheid van mijn oma was mijn inspiratiebron. Ze liet ons als familie doorlopend voelen dat we er niet alleen voor stonden. Toen ik haar bezig zag, wist ik: dit wil ik ook. Dus nu laat ík u en andere families voelen dat u er niet alleen voor staat.

Inspiratie voor mijn persoonlijke afscheid

Zo kan het dus ook! Dat was mijn conclusie na de begrafenis van een oom; een uitvaart die tot in de puntjes was verzorgd. Daarom vroegen we dezelfde uitvaartbegeleidster toen mijn oma overleed. Als oudste kleinkind voelde ik me daarbij geroepen een speech te houden. Uit onverwachte hoek kwam toen waardevolle hulp: van de uitvaartverzorgster zelf! Ze gaf me professionele tips en daarmee vertrouwen. Dankzij haar kon ik heel mooi, persoonlijk afscheid nemen.

Samenwerking met Monica Beers

Inmiddels werk ik al heel wat jaren als zelfstandig uitvaartleidster. Zo ontstond ook de ontmoeting met Monica Beers. Onze persoonlijke werkwijzen kwamen overeen én we bleken het goed met elkaar te kunnen vinden. Dat leidde tot een samenwerking: we vervingen elkaar bij afwezigheid. Zo konden we nabestaanden toch helpen als een van ons voor korte of langere tijd weg was.

Sinds de komst van Monique Pranger werken we alle drie onder de vlag van Monica Beers mee aan de waardigste uitvaarten in Hoorn, West-Friesland en omstreken.

Klassieke uitvaart met kist of mand en feestje?

Anno nu vindt u bij ons ideeën voor, en hulp bij, al uw wensen. Of u nu een kist, mand of baarplank wilt. En of u nu de traditionele koffie met cake of een vier-het-levenfeestje na afloop wilt. Samen maken we er een afscheid van dat helemaal past bij u en uw dierbare. Zullen we eens vrijblijvend van gedachten wisselen over úw wensen? Als u uw contactgegevens achterlaat, maak ik graag tijd voor u.

Lieve Monica,

Graag wil ik je complimenteren met je webpagina. Alles is zo herkenbaar. Nogmaals wil ik je, via dit gastenboek, hartelijk bedanken voor je geweldige steun, begeleiding en zorgzame uitvoering van de begrafenis van onze dochter. Hoe triest het ook is, wij kunnen terugzien op een warm afscheid, wat bij de rouwverwerking heel belangrijk is.

B. en fam.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.