Monica Beers – 1e uitvaartonderneemster in West-Friesland

Ruim 20 jaar geleden zag ik dat bij veel uitvaarten de persoonlijke touch ontbrak. Dat was de aanleiding voor mij om het vakdiploma uitvaartondernemer te halen. En om het ánders te doen, persoonlijker. Sindsdien help ik u en hele generaties afscheid te nemen van een dierbare.

Hoe het begon: mijn opa

Mijn interesse voor de uitvaartbranche begon nadat mijn opa overleed. De uitvaartondernemer die zijn afscheid regelde, had helaas totaal geen aandacht voor onze wensen; hij werkte gewoon zijn lijstje zo snel mogelijk af. De persoonlijke touch was ver te zoeken. Ik dacht: dat kan toch anders?

Van gezondheidszorg naar uitvaartzorg

Zo ontstond het idee om mijn diploma in de uitvaartzorg te halen. Daarna zegde ik mijn werk in de gezondheidszorg vaarwel om mij te vestigen als zelfstandig uitvaartverzorgster. Het maakte me meteen tot de eerste vrouwelijke zelfstandige uitvaartverzorger in West-Friesland!

Altijd bereikbaar

Sinds die stap, in 2000, heb ik altijd mijn telefoon bij de hand. Dag en nacht. Ook op feestdagen en verjaardagen. En ook in een restaurant of in de schouwburg. U weet immers zelden wanneer uw dierbare overlijdt. Dankzij mijn goede bereikbaarheid lukt het waar nodig bijna altijd binnen een uur bij u of andere nabestaanden te zijn.

Samen met familie mooi afscheid neerzetten

Iedere familie is weer anders, met andere wensen en gevoelens. De kunst van mijn vak is aan te voelen wat u wilt. Dat vind ik ook het mooie ervan: u en andere nabestaanden begeleiden in een intens verdrietige periode. Zo creëren we samen een heel persoonlijk afscheid. Een afscheid dat bij u en uw dierbare past. Heel belangrijk, want een goed afscheid helpt bij de verwerking van het verlies. Dat ik in deze periode u en verdere familie mag en kan helpen, is heel bijzonder en intens.

Uitbreiding met 2 fijne teamgenoten

Mede dankzij de goede naam die ik opbouwde, wordt het de laatste tijd steeds drukker. Daarnaast beginnen de jaren voor mij te tellen. Daarom versterken 2 kanjers van collega’s, met dezelfde passie voor dit mooie vak, me vanaf eind 2021: Mirelle en Monique.

Persoonlijk afscheid in Hoorn & West-Friesland

In heel West-Friesland staan we nu samen voor u klaar. Om u te begeleiden en een persoonlijk, waardig en warm afscheid te creëren. Wij zijn er voor u, luisteren en nemen de tijd voor u. Met passie. Meer weten? Of uw uitvaartwensen eens bespreken? Neem contact met ons op.

Hallo lieve Monica,

Ik wil jou ontzettend bedanken voor alles wat jij voor mij en mijn familie hebt gedaan.

Samen met Birgitta heb ik een hele speciale ervaring opgedaan, door samen met jou mijn lieve oma weer oma te maken!!

Ik ben erg blij dat je ons zoveel bij alles hebt betrokken!!

Alles wat ik de afgelopen weken heb meegemaakt helpt een hoop bij het zoeken van een plekje voor mijn verdriet, en dat mede dankzij jou…

Bedankt..

Liefs Tamara

Tamara

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.