Regel bij leven al uw eigen uitvaart

Durven nadenken en praten over het levenseinde is niet makkelijk en vergt moed. Misschien kreeg u te horen dat u niet lang meer te leven hebt. Of wilt u gewoon zeker weten dat uw uitvaart gaat zoals u voor ogen hebt. U geeft uw naasten in ieder geval veel rust als u alvast nadenkt over uw laatste wensen en ze op papier zet. Uitvaartverzorging Monica Beers helpt u hierbij in Hoorn en de rest van West-Friesland.

Ontspannen kennismaken

Wilt u weten wat de mogelijkheden zijn? Bel 0229 21 74 12 of maak een vrijblijvende afspraak. Wij nemen graag de tijd om uw uitvaartwensen met u te bespreken. Ook krijgt u dan alvast inzicht in de kosten ervan. Zo weet u meteen of u voldoende verzekerd bent of gespaard hebt.

Laatste wensen op papier

Weet u al hoe u uw uitvaart wilt laten verlopen? Vraag dan gratis ons laatste-wensen-formulier aan. Hierin legt u het precies vast. Heel fijn voor uw nabestaanden, want dan weten ze precies hoe ze uw uitvaart organiseren zoals u dat wilt. Tip: vertel uw dierbaren waar het formulier ligt. En geef ons eventueel een kopie.

Uitvaartverzorging Monica Beers

Dag monica,

Vanmiddag was ik bij de uitvaartdienst van Hennie……. en ik wil een berichtje achter laten op jouw site!

Zoals Hennie opgebaard lag in een wade op een baarplank heeft een diepe indruk achter gelaten bij mij, zo mooi, dus geen enge kist die dicht gaat!

Ik vertelde het vanavond aan mijn zusjes en zij waren daar zeer geinteresseerd in………. want ook wij weten dat de dood zomaar in ene toe kan slaan.

Dank voor de mooie uitvaartdienst die jij samen met de dochters van Hennie, voor Hennie hebt verzorgd, het geeft een mooie nagedachtenis!

Vriendelijke groet

Wilma

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.