Uitvaart in Hoorn

Zo persoonlijk wordt uw uitvaart in Hoorn

Het (naderende) overlijden van uw dierbare brengt veel verdriet met zich mee. En veel regelwerk. Voor een uitvaart in Hoorn bent u dan het beste af met een organisatie uit de buurt: Uitvaartverzorging Monica Beers dus. Want als lokale onderneming kennen wij de regio. En we komen na het overlijden zo vaak als nodig bij u langs. Zo krijgt u het vertrouwen dat alles rondom de uitvaart goed geregeld wordt.

Eén vaste begeleider; dát geeft rust

Voor uitvaartverzorging in Hoorn vindt u bij ons 1 vaste persoon die u begeleidt. Vanaf het moment van overlijden tot na de uitvaart. Op die manier weet u zeker dat we u, uw dierbare en uw wensen goed leren kennen en voor het juiste advies en de juiste begeleiding zorgen.
Pieter Dekker Uitvaart verzorging

Meer tijd om te kiezen

U krijgt van onze vaste uitvaartbegeleidster de tijd om na te denken over het afscheid. Waar landelijke uitvaartketens vaak druk geven om alles in 1 dag te beslissen, ervaart u bij ons meer rust en vrijheid. We zitten immers vlak bij u om de hoek en hebben daarnaast korte lijnen met de uitvaartcentra in de regio.

Stap voor stap naar het afscheid

Dankzij de tijd die u bij ons krijgt, hebt u meer ruimte om ideeën op te doen voor de uitvaart. En omdat we de regio goed kennen, denken we gerichter met u mee over mogelijkheden om de uitvaart persoonlijker te maken. Zo werken we samen stap voor stap toe naar het mooist denkbare afscheid.

Lieve Monica,

Via deze weg wil ik je nog even laten weten dat we ontzettend dankbaar zijn voor alles wat je voor ons gedaan hebt na het overlijden van mijn moeder.

Je hebt alles precies geregeld zoals mijn moeder het graag wou hebben en hierdoor heb je heel veel zorgen bij ons weggenomen, zodat wij alle tijd konden gebruiken om afscheid van haar te nemen.

Monica bedankt en ik weet dat je nog voor heel veel andere mensen een grote steun zult zijn!

Liefs, Clementine

Clementine

Begeleiding op maat: voor, tijdens en na uitvaart

  • Rouwbloemen
  • Livemuziek
  • Rouwsieraden
  • Grafmonument & urn
  • Rouwverwerking
  • Herdenkingsboek

Hoorn: crematorium en begraafplaats

Bij een overlijden in Hoorn is het natuurlijk het fijnst als alles lokaal plaatsvindt. Onze stad heeft 2 uitvaartcentra. Eentje aan de Johannes Poststraat, waar wij ons kantoor hebben; dat maakt het regelwerk extra makkelijk. En aan de Berkhouterweg vindt u de begraafplaats en het enige crematorium van Hoorn.

Cremeren: wat doet u met de as?

De meeste mensen kiezen tegenwoordig voor een crematie. In het crematorium van Hoorn (Berkhouterweg 26) vindt u verschillende sfeervolle aula’s voor een passend afscheid. Een tijdje na de crematie ontvangt u de as om bijvoorbeeld in een urn te bewaren of uit te strooien op een verstrooiveld. Wilt u uw geliefde altijd dichtbij u hebben? Laat dan diens as bijvoorbeeld verwerken in een rouwsieraad.

Begraven: plek van troost

Een graf geeft u en andere nabestaanden een mooie plek om uw dierbare te herdenken. Daar komt bij dat u op een begraafplaats vaak zelf mee kunt denken over de precieze plek. Goed om wel rekening mee te houden: een begrafenis kost vaak 15-30% meer dan een crematie. Dat zit hem onder meer in de grafkosten en de kosten voor een grafmonument.

Alvast ideeën opdoen over de kosten? Vind hier verschillende uitvaartmogelijkheden op een rij.

Van gedachten wisselen over uw uitvaart in Hoorn?

Ook bij leven kunt al uw crematie- of begrafeniswensen bespreken. Een aanrader, want u ontlast er later uw nabestaanden mee in een moeilijke fase. Zullen we daarom al eens vrijblijvend kennismaken? Dan weet u nu alvast dat u straks in goede handen bent. Tik/bel daarom naar 0229 21 74 12; dag en nacht staan wij u via dit nummer te woord als u een overlijden wilt melden.

Lieve Monica,

Wat heb je toch allemaal voor me gedaan?

Het is met geen pen te beschrijven…

Een ongelofelijke baan

Zo moeilijk om “die mevrouw” te blijven…

Manuela

P.s: eigenlijk zegt bovenstaand gedichtje al genoeg. Toch wil ik je zeggen dat ik je een geweldige vrouw vind met een bijzondere gave. Als ik mezelf weer een beetje ben ga ik iets moois voor je kopen, maar wil nu vast tegen je zeggen: “mijn hart blijft altijd voor je open”. -xxx-

Manuela

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.