Over mij

Uitvaartverzorging Monica Beers - Over mij

Door een groeiproces van jaren ben ik tot het besef gekomen dat ik méér wilde doen om mensen te helpen bij het regelen van een ‘goede’ uitvaart. Ik ben daarom een opleiding gaan volgen en heb het vakdiploma uitvaartondernemer behaald.

Uitvaartverzorging Monica Beers

Het proces van rouwverwerking

Na enkele jaren in de gezondheidszorg gewerkt te hebben ben ik in 1989 in de uitvaartbranche gaan werken. Ik was inmiddels gehuwd en moeder van twee kinderen. Gedurende deze periode werd mij duidelijk dat velen niet weten wat er mogelijk is rondom het afscheid en de uitvaart. Hierdoor verloopt een uitvaart soms heel anders dan men eigenlijk gewild zou hebben. Dit kan traumatische gevolgen hebben tijdens en na het proces van rouwverwerking. Daarom is het belangrijk te streven naar een goed afscheid. Inmiddels bestaat Uitvaartverzorging Monica Beers al meer dan 20 jaar en heb ik al zoveel mensen liefdevol mogen begeleiden bij een afscheid. Soms bijna te veel voor mij alleen. Daarom ben ik blij dat ik twee lieve collega’s heb gevonden, Mirelle en Monique, om mij te helpen. Beiden zijn topvrouwen met een passie voor dit mooie vak, waarin ook zij al vele jaren werkzaam zijn.

Meer dan alleen standaardoplossingen

Ik sluit in mijn werk zoveel mogelijk aan bij de situatie waarin ik terechtkom. Ik zorg ervoor dat mensen moeilijke dagen kunnen doorbrengen op hun manier, waarbij zij zich het prettigst bij voelen. Naast een zorgvuldig geregelde uitvaart bied ik méér als u dat wenst. Ik kan de familie en nabestaanden begeleiden of stimuleren om te streven naar een persoonlijke uitvaart. In plaats van standaardoplossingen wil ik samen met u een passend en waardig afscheid organiseren. Het is mooi als de uitvaart is zoals de overledene was. Enige tijd na de uitvaart zal ik contact opnemen met de nabestaanden om even na te praten. Hierbij kan ook de verwerking van het verlies besproken worden. Wilt u een persoonlijk gesprek bij u thuis over de diverse mogelijkheden bij een uitvaart, neem dan vrijblijvend contact met mij op. U kunt zowel vóór het overlijden als na de uitvaart een beroep op mij doen. Indien u uw wensen vooraf wilt vastleggen, kan dit door middel van het ‘Laatste wensen-formulier‘. Het kan goed zijn om al voor het afscheid contact met mij op te nemen, zodat u kunt bepalen of ik de juiste persoon voor u ben in een zo belangrijk proces.

Uitvaartverzorging Monica Beers

Een eigen afscheid

Wanneer u op de foto’s onderaan de pagina klikt, ziet u diverse voorbeelden om een ‘eigen afscheid’ te creëren. U ziet hier slechts een selectie van de vele mogelijkheden die er zijn.

Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers
Uitvaartverzorging Monica Beers

Fair Trade partner Green Coffins
Ik ben Fair Trade partner van Green Coffins. Zij maken natuurlijke uitvaartmanden. 
www.greencoffins.nl

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.