Persoonlijke touch voor uw uitvaartverzorging

In Hoorn & heel West-Friesland

Als een dierbare overlijdt, komt er veel op u af. Zoveel zelfs, dat het u vaak al snel boven het hoofd groeit in die moeilijke en emotionele tijd. Meestal staan uw gedachten dan niet naar allerlei praktische zaken. Uitvaartverzorging Monica Beers geeft u daarom precies de hulp die u nodig hebt in deze verdrietige periode.

Complete zorg rondom overlijden

Wat onze uitvaartverzorging zo prettig maakt? U kiest zelf hoeveel regelwerk u uit handen wilt geven. Zo hebt u de tijd om op een mooie en passende manier afscheid te nemen. U krijgt van ons alle rust en ruimte om dat heel bewust te doen. Want een mooie uitvaart helpt bij de verwerking van uw verdriet en geeft u een kostbare herinnering om op terug te kijken.

Vanaf het moment dat je binnenkwam na het overlijden van mijn man was het een enorme steun dat jij er voor ons was.

Geweldig dat je je warme menselijke betrokkenheid, je professionaliteit en je praktische instelling zo goed kunt combineren!

Jij hebt ervoor gezorgd dat ook de kleinste details aandacht kregen, waardoor het afscheid helemaal naar onze wens is verlopen.

Fijn dat je heel goed alle naaste familieleden de aandacht gaf die ze op dat moment nodig hadden.

Bedankt voor alles!

Anoniem

Persoonlijke aanpak

Naast de praktische zorg rondom uw overleden dierbare ontvangt u van ons vooral persoonlijk advies. De basis hiervoor? Uw wensen, gecombineerd met onze jarenlange ervaring en liefde voor dit vak. Dat ziet u hieronder terug in hulp bij 3 fases rondom het overlijden:

Voor de uitvaart

Alle praktische zaken laat u naar wens aan ons over. Denk aan de opbaring, rouwkaarten, overlijden doorgeven aan gemeente, crematorium of begraafplaats reserveren en uw dierbare naar rouwcentrum of andere plek brengen (rouwvervoer). Ook het regelwerk met een eventuele verzekeraar pakken we op.

Tijdens de uitvaart

Op de dag van de uitvaart krijgt u alle ruimte voor een mooi afscheid. Wij zorgen dat alles hierbij in goede banen loopt en aanwezig is: van muziekinstallatie en scherm voor fotopresentaties tot livestream, koffie en verdere catering. Zo krijgt u een afscheid dat recht doet aan uw dierbare.

Na de uitvaart

Vaak beseft u pas na de plechtigheid dat iemand er echt niet meer is. Pas dan komt u toe aan rouwen. Maar juist dan ontdekt u ook wat er verder nog allemaal aan papierwerk is … Twijfelt u hoe dat allemaal werkt? Of wilt u even sparren over gevolgen van keuzes? Ook dan zijn we er voor u.

Samen sterk maken voor uw dierbare

Juist in deze moeilijke tijd wilt u een vertrouwd gezicht om u heen. Iemand die de omgeving en uitvaartcentra kent. En die u begrijpt. Het team van Uitvaartverzorging Monica Beers vormt dan uw vaste baken: Monica Beers, Monique Pranger en Mirelle Draaijer, allemaal uit West-Friesland. U krijgt via ons een schat aan ervaring in de uitvaartwereld. Dat geeft rust!

Samen maken we ons sterk om u te begeleiden en een persoonlijk, waardig en warm afscheid te creëren. Neem contact op zodra uw dierbare is overleden óf bespreek nu al uw laatste wensen. Tik/bel: 0229 21 74 12.

Lieve Monica,

Via deze weg wil ik je nog even laten weten dat we ontzettend dankbaar zijn voor alles wat je voor ons gedaan hebt na het overlijden van mijn moeder.

Je hebt alles precies geregeld zoals mijn moeder het graag wou hebben en hierdoor heb je heel veel zorgen bij ons weggenomen, zodat wij alle tijd konden gebruiken om afscheid van haar te nemen.

Monica bedankt en ik weet dat je nog voor heel veel andere mensen een grote steun zult zijn!

Liefs, Clementine

Clementine

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.